IMG-20201004-WA0003

Onderlinge wedstrijd 2020

Zaterdag 12 september was onze jaarlijkse onderlinge wedstrijd aan het Ruiterpad in Aduard, De Kaai.

In de ochtend werden de dressuur proeven beoordeeld door mw. Meijer-Bahlmann en ’s middags konden liefhebbers een rondje springen. Om voor het clubkampioenschap in aanmerking te komen moest er een gedressuurd én gesprongen worden door de deelnemers.

read more

Uitnodiging onderlinge wedstrijd 2019

Beste leden van de Abdijruiters,

Graag nodigen wij jullie uit voor de jaarlijkse onderlinge wedstrijd. Tijdens de onderlinge wedstrijd wordt het clubkampioenschap verreden voor paarden, pony’s en bixie-ruiters. De clubkampioenschappen zijn op zaterdag 25 mei 2019 op ons terrein De Kaai aan het Ruiterpad in Aduard.

read more

IMG-20170406-WA0014

Voorjaarsvergadering 2017

Gisteravond was het weer tijd voor de jaarlijkse voorjaarsvergadering, bij Sipko Sipkens.
Tijdens deze vergadering werden de kampioenen weer gehuldigd met een prachtige bos bloemen. Dit jaar werden er 5 kampioenen gehuldigd, van onze rijdende leden is dit gewoon 10%! Een percentage om als club erg trots op te zijn! Extra speciaal is een kampioen bij de pony’s, dat is Nienke Dijkstra.

read more

Nienke Dijkstra

Succes voor Abdijruiters op de Groninger Kampioenschappen

In het weekend van 16 en 17 juli werden de Groninger Kampioenschappen verreden op de prachtige drafbaan in het Stadspark te Groningen. Voor het eerst sinds jaren werden er dit jaar weer selectiewedstrijden gehouden voor de dressuur, waardoor de eer van het rijden op de kampioenschappen een stuk groter was dan in de voorgaande jaren.

read more

Klusochtend 2016

Succesvolle klusochtend 2016!

Afgelopen zaterdag, 30 april, werd de jaarlijkse klusochtend gehouden op het klusterrein.

Klusochtend 2016

De opkomst was zeer geslaagd, een flink aantal clubleden kwam helpen met de klussen. De bosmaaier werd even langs de rand van het terrein gehaald, een flink aantal takken werd verwijderd, de tegels werden schoon gekrabd en geveegd, de dakgoot werd leeggehaald en de bak ligt er weer keurig bij.

read more

Ans Doll Erelid Abdijruiters

Ans Doll erelid Abdijruiters

Tijdens de voorjaarsvergadering op 24 maart jongstleden werd Ans Doll benoemd tot Erelid van de Abdijruiters. Al sinds 1975 is Ans lid van de club en het bestuur meende dat hier wel wat extra aandacht aan besteed mocht worden.

read more