Ans Doll erelid Abdijruiters

Tijdens de voorjaarsvergadering op 24 maart jongstleden werd Ans Doll benoemd tot Erelid van de Abdijruiters. Al sinds 1975 is Ans lid van de club en het bestuur meende dat hier wel wat extra aandacht aan besteed mocht worden.

Ans mocht op deze donderdagavond een mooi boeket en een officiƫle oorkonde in ontvangst nemen.

Ans Doll Erelid Abdijruiters

Ook werden op deze avond Marian Doll gehuldigd als reservekampioen L1 van de Groningse indoor kampioenschappen. Marian was helaas niet aanwezig deze avond, maar zus Dirma nam het bloemetje voor haar in ontvangst.

Dirma Doll neemt bloemetje voor Marian in ontvangst

Op de Groningse outdoor kampioenschappen waren nog twee succesvolle Abdijruiters.
Stephanie Berends was zowel kampioen als reservekampioen van het M2 met Sipko’s Eros en Sipko’s Enrico.

Stephanie Berends gehuldigd als kampioen

Ineke van Dieren mocht een bloemetje in ontvangst nemen voor haar Gronings Kampioenschap met het viertal waarin ze rijdt. Vanwege voorbereidingen op de show die het team moest rijden in Tolbert de volgende dag kon ze het bloemetje zelf helaas niet in ontvangst nemen.

Leave Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *