Uitnodiging onderlinge wedstrijd 2019

Beste leden van de Abdijruiters,

Graag nodigen wij jullie uit voor de jaarlijkse onderlinge wedstrijd. Tijdens de onderlinge wedstrijd wordt het clubkampioenschap verreden voor paarden, pony’s en bixie-ruiters. De clubkampioenschappen zijn op zaterdag 25 mei 2019 op ons terrein De Kaai aan het Ruiterpad in Aduard.

We beginnen de dag met een dressuurproef. De proef kan verreden worden in een klasse naar keuze. Jonge ruiters/ amazones die graag mee willen doen kunnen een bixie-proef rijden. Meer informatie over de bixie-proeven vindt je op de site van de KNHS https://www.knhs.nl/jeugd/bixie-rubrieken/.

De te rijden proeven per klasse volgens het proevenboekje (uitgave 2016):

Bixie:
AA proef 2
A proef 4
B1 proef 6

Dressuur:
BB proef 1
B proef 3
L1 proef 7
L2 proef 11
M1 proef 15
M2 proef 19
Z1 proef 23
Z2 proef 27
ZZlicht proef 31
ZZzwaar proef 35

Nadat alle dressuurproeven gereden zijn wordt evenals vorig jaar een springparcours opgebouwd. Iedere deelnemer mag dit parcours springen op de hoogte die je zelf wilt/durft.
Op de dag zelf kun je je voor het springparcours aanmelden.

Voor iedere deelnemer is er een prijs. Het clubkampioenschap is alleen te winnen wanneer je aan de dressuurproef en het springparcours hebt deelgenomen. De clubkampioenen, van de bixie, de pony’s en de paarden, ontvangen een wisselbokaal.

Tot slot nog even een paar praktische zaken. Per ruiter/amazone mogen er maximaal twee pony’s/paarden gestart worden en maximaal 2 ruiters/amazones mogen op één paard/pony deelnemen.

Opgave voor de onderlinge wedstrijd kan per mail via: info@abdijruiters.nl. Aanmelden kan tot maandag 20 mei.

Vermeld in het mailbericht:

* je naam
* de naam van je paard of pony
* categorie (paard of pony)
* de klasse waarin je wilt deelnemen
* eventuele opmerkingen

De startlijst wordt per email verstuurd en zal op de website www.abrijruiters.nl geplaatst worden. Deelname aan de onderlinge wedstrijd is voor leden gratis. Niet-leden betalen € 5,– De koffie/thee en frisdrank is tijdens de wedstrijd gratis, tegen een kleine vergoeding worden broodjes met een hamburger verkocht.
We hopen op een gezellige dag met veel deelnemers en toeschouwers!

Met vriendelijke groet,

Annelies van der Tuin & Inez Zuidema

Leave Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *